O nama


Milmedic klinika je Specijalna Oftalmološka Bolnica koja je započela svoj razvoj 2010. godine, sa misijom da uz stručno i motivisano medicinsko osoblje pružimo prijatnu uslugu pacijentima na najvišem mogućem nivou, čime ćemo doprineti poboljšanju kvaliteta života u društvenom okruženju. Danas se prostire na 600 kvadratnih metara moderno dizajniranog prostora u ulici Zvečanska 4 u Beogradu.

U okviru Milmedic klinike nalaze se tri kompletno opremljene oftalmološke ordinacije, internistička ordinacija u sklopu pripreme za obavljanje hirurških intervencija. Zatim, tu je i kabinet za funkcionalnu dijagnostiku oka, ultrazvučni kabinet, prostor za obavljanje laserskih intervencija, kao i prostor za hirurške intervencije i operacije oka.

Deo Milmedic klinike čini i Refraktivni centar, savremeno opremljen prostor za intervenciju laserskog skidanja dioptrije sa EXCIMER laserom WAVE Light ALLEGRETTO, nove generacije.

Naš tim čine vrhunski stručnjaci sa višegodinjim praktičnim i profesorskim iskustvom. Kvalitetan i stručan kadar, iskustvo hirurškog tima, ljubazno osoblje, kao i vrhunska tehnička opremljenost su garancija uspešnosti lečenja i sposobnosti da odgovorimo svim zahtevima pacijenta.

Naša poslovna politika uključuje:

• Brzo i efikasno rešavanje zdravstvenih problema

• Individualni pristup i punu posvećenost pacijentu

• Unapređenje profesionalne odgovornosti

• Stalno stručno usavršavanje i edukaciju novih kadrova

• Nabavku najsavremenije opreme, dijagnostičkih i terapijskih aparata.

 

 

 Imate neko pitanje za nas ?

Ukoliko imate nekih pitanja, slobodno nas kontaktirajte, naš tim će sa zadovoljstvom odgovoriti na svako!

+381 60 36 90 900

Radno vreme:

Ponedeljak-Petak:
9-17h

Subota:
9-15h

Nedelja:
Neradan dan

milmedic