O nama


Specijalna oftalmološka bolnica Milmedic započela je svoj razvoj 2010. godine, a danas se prostire na 600 kvadratnih metara moderno dizajniranog prostora u ulici Zvečanska 4, Beograd.

U okviru Specijalne bolnice Milmedic nalaze se tri kompletno opremljene oftalmološke ordinacije, internistička ordinacija u sklopu pripreme za obavljanje hirurških intervencija. Zatim, tu je i kabinet za funkcionalnu dijagnostiku oka, ultrazvučni kabinet, prostor za obavljanje laserskih intervencija, kao i prostor za hirurške intervencije i operacije oka.

Deo Specijalne bolnice Milmedic čini i Refraktivni centar, savremeno opremljen prostor za intervenciju laserskog skidanja dioptrije sa EXCIMER laserom WAVE Light ALLEGRETTO, nove generacije.

Naš tim čine vrhunski stručnjaci sa višegodinjim praktičnim i profesorskim iskustvom. Kvalitetan i stručan kadar, iskustvo hirurškog tima, ljubazno osoblje, kao i vrhunska tehnička opremljenost su garancija uspešnosti lečenja i sposobnosti da odgovorimo svim zahtevima pacijenta.

Naša poslovna politika uključuje:

• Brzo i efikasno rešavanje zdravstvenih problema

• Individualni pristup i punu posvećenost pacijentu

• Unapređenje profesionalne odgovornosti

• Stalno stručno usavršavanje i edukaciju novih kadrova

• Nabavku najsavremenije opreme, dijagnostičkih i terapijskih aparata.